Za kupce

Kako to uopće funkcionira?

1. PROVJERITE PONUDU

Na web mjestu pod Pretraži možete potražiti upisane davatelje usluga prema industriji ili regiji. Ovako ćete pronaći ili usluge ili proizvode koji bi vam mogli trebati ili određenu tvrtku iz vašeg okruženja koju želite podržati u ovim nesigurnim vremenima.

2. PRONAĐITE SVOJ VAUČER

Nakon što pronađete poduzetnika od kojeg biste željeli kupiti vaučer, jednostavno ga kontaktirajte. Profil opisuje kako funkcionira postupak kupnje. Sve dogovarate izravno s poduzetnikom, a kupnju obavljate u skladu s ugovorom (web stranica vaucher.hr nema sustav za kupnju vaučera).

NIJE LI TO MALO RIZIČNO?

Da, naravno da je rizično! Nažalost, nema garancije da će izabrani poduzetnik nakon epidemije ponovno otvoriti svoja vrata i moći ćete unovčiti vaučer. Kupnja vaučera pomoći će im da plate tekuće troškove i spriječiti će da zatvore posao.

Pokažite da vam je stalo do vašeg frizera, trgovine u kojoj kupujete jedinstvene proizvode ili kafića u kojem vam serviraju najbolju kavu!

Zašto Vaucher.hr

Pozdrav!

Drago nam je što ste obratili pažnju i došli na našu web stranicu. Vjerojatno ova vremena koja proživljavamo predstavljaju izazov i vama. Zato je važno da zajedničkim snagama prođemo teška vremena i nadamo se boljoj budućnosti.

Uvjereni smo da je u takvim trenucima jako važno povezati se i raditi za dobrobit zajednice, kako bismo pridonijeli i pomogli sebi i drugima oko nas. Ekipa Vaucher.hr daje vam na raspolaganje svoje znanje i iskustvo.

Prema podacima DZS, u 2019. godini u Hrvatskoj je bilo 234.166 tvrtki i obrti, a najviše mikro, malih i samostalnih poduzetnika. Uglavnom su morali prekinuti poslovanje, a teškoće izazvane prekidom rada osjetit će se vrlo brzo. Nekima i tri tjedna prekida rada nažalost znači kraj. Usprkos zatvorenim uredima, računi i dalje pristižu. Stoga je ključno pokušati ostvariti prihod i premošćivati razdoblje u kojem je rad onemogućen. Jedna od opcija je prodaja vaučera za proizvode i usluge koje će se kupcima pružiti kada se opet pokrenemo ”normalan” javni život u Hrvatskoj.

S likvidnošću poduzeća može svatko pomoći. Dali smo sve od sebe i postavili web stranicu Vaucher.hr na kojoj možete pronaći poduzetnike koji nude vaučere za svoje proizvode i / ili usluge. Podržite svog frizera, trgovinu u kojoj kupujete jedinstvene proizvode ili kafić u kojem vam serviraju najbolju kavu. Ako ih ne pronađete na popisu, samo ih potaknite da se registriraju na Vaucher.hr. Obratite im se putem društvenih mreža i nakon što se registriraju, potaknite obitelj i prijatelje da daju svoj doprinos koliko mogu.

To je naša zajednička snaga. Znate, kuna po kuna … Hrvati su se dokazali ovih dana i u prošlosti i pomogli su mnogim ljudima u potrebi. Ako možemo, nastavimo sa solidarnošću. Sve smo pripremili tako da se odvija u skladu s preporukama epidemije – beskontaktno, na daljinu, digitalno. Ako imate samo adresu e-pošte i pristup internetskoj banci, možete podržati naše poduzetnike.

Svima želimo dobro zdravlje i mir u ovim čudnim trenucima. I što manje negativnosti.

Ekipa Vaucher.Hr

Istražite kategorije

Često postavljana pitanja i odgovori

Registracija korisnika, tj. potencijalnog kupca vaučera nije potrebna . S poduzetnikom ćete se dogovoriti putem kontakata (svi imaju kontakt obrazac omogućen unutar profila) na njegovom profilu za kupnju vaučera.

Prodaja se ne vrši na web stranici vaucher.hr. Ovdje ćete naći samo podatke o postupku i uvjetima kupnje bona/vaučera izabranog poduzetnika. Poduzetnik je jedini dužan izdati bilo koji predračun, fakturu i dostavu vrijednosnog bona/vaučera.

V kolikor ima podjetnik že vzpostavljeno spletno plačevanje in ponuja spletni nakup vrednostnih bonov, bo to jasno opisano v profilu podjetnika. Tudi za izvedbo spletnega nakupa vrednostnega bona preko podjetnikove spletne strani ali kakšne druge aplikacije je odgovoren podjetnik sam.

Prije objavljivanja svakog profila nastojimo provjeriti upisane podatke iz javno dostupnih evidencija, kako bismo bili sigurni da su upisani podaci što točniji. Kreiranjem profila automatski se prihvaćaju Uvjeti korištenja web stranice Vaucher.hr koji svakog poduzetnika obvezuju poštivati zakon i moralna načela.

Pozivamo kupce da kupuju vaučere onih poduzetnika koje poznaju - bilo da su u istom lokalnom okruženju ili još bolje, da su i ranije bili njihovi kupci. Na taj način najbolje možemo spriječiti svaku moguću zlouporabu ovog dobronamjernog sustava.

Ako se dogodi zloupotreba, prijavite ih putem kontakt obrasca, a nakon provjere činjenica poduzet ćemo mjere unutar Uvjeta i odredbi.

Nažalost, to je rizik koji preuzima svaki kupac. Nadamo se, međutim, da će u Hrvatskoj biti što manje takvih slučajeva. To može biti i upravo zato što ćete baš vi kupiti neki od vaučera.