Za javnost

Cilj projekta vaucher.hr je poduprijeti hrvatska mala poduzeća i poduzetnike koji su, da bi nas zaštitili, morali prestati s radom u svojim podružnicama.

Internetska stranica vaucher.hr je mjesto na kojem se susreće ponuda vrijednosnih bonova i zahtjevi građana koji žele podržati frizerske salone, restorane, fitnes trenere itd.

Tjedni i mjeseci izolacije, a potom i oporavak, dugo će trajati.

Mnogi poduzetnici i njihove obitelji već trebaju ili će zatrebati pomoć. Mnogi od njih moraju osigurati plaće radnicima, svi oni snose troškove, a svi mi želimo da oni opet budu tu za nas, nakon što oživi javni život – za novu frizuru, najbolju jutarnju kavu, s najboljom kuglom sladoleda i najljepšim pogledom u gradu.

Projekt vaucher.hr dobrovoljni je projekt. Web mjesto i upravitelj web mjesta ne ostvaruju prihod, a korištenje je besplatno.

Želite pomoći proširiti glas o projektu?

Ako želite na bilo koji način pomoći, slobodno nas kontaktirajte. Informacije sa vaucher.hr-a možete slobodno dijeliti, ali ako trebate nešto dodatno, potrudit ćemo se i to vam osigurati.

Za medije

Ako ste predstavnik medija i želite podržati projekt vijestima o onome što želimo postići, dostupni smo na 091 62 33 100 – Zlatko